Добредојдовте на нашите веб-страници!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Ruian Tongzhuo machinery Co., Ltd. е претпријатие за производство на механичка опрема, специјализирано за хартиени контејнери кои формираат серија на машини и опрема за производство, трговија и истражување и развој.

Ние сме специјализирани за производство на машина за кутии за хартија, машина за хартиени чинии, машина за хартиени чинии, машина за кутии за ручек за хартија, машина за чаши за хартија, машина за хартиени чинии и друга опрема, имаме специјален тим за развој, сите видови опрема за контејнери за хартија во домашна продажба повеќе од 20 години.

ВЕСТИ

[2021 година Преработка на контејнери за хартија за храна] Хартија.....

Пред две години, никој не можеше да замисли дека удобната храна ќе забележи таков експлозивен раст во 2020 година. Во удобната храна, или приготвената храна, повеќе не доминираат замрзнатата храна, инстант оризот и тестенините.Со промената на пазарното опкружување и потрошувачките навики, се повеќе угостителски претпријатија формулираа релевантни стратегии за развој и влегуваа во колото една по друга.Самозагреано топло тенџере, инстант тестенини и други нови категории на појавата на оваа традиционална индустрија во постојан прилив на свежа виталност.

Каква машина користи Кина за производство на еколошки хартиени корици?
Ние сме професионален производител на машина за капак за хартија и машина за хартиени чаши, а производите произведени од машината се еколошки.
Хартиена чаша, хартиена чинија, хартиена кутија за ручек анализа на изгледите за производство
Хартиена чаша, хартиена чинија и хартиена кутија за ручек се највиталните зелени садови во 21 век.Од своето основање, хартиените садови се широко промовирани и користени во Европа, Америка, Јапонија...